Упатство за купување

Упатство за порачување производи преку мобилен телефон

НАЈАВЕТЕ СЕ НА ВАШАТА СМЕТКА

1. Изберете го производот кој сакате да го порачате 

2. Поставете ја посакуваната количина и кликнете ВО КОШНИЧКА

3. Повторете ја постапката со други производи кои сакате да ги купите, па потоа кликнете на знакот за КОШНИЧКА

4. Погледнете ја кошничката и доколку несакате да направите некоја измена, кликнете на ПЛАЌАЊЕ. Доколку сакате да ја измените состојбата на кошничката кликнете на ПРЕГЛЕДАЈ КОШНИЧКА

5. Тука повторно можете да ја измените состојбата на кошничката, да додадете или да одземете количина т.е. да избришете производ доколку не сакате да го порачате. Во случај да поседувате КУПОН ЗА ПОПУСТ или ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР, изберете ја опцијата и внесете го бројот на купонот. Доколку е се во ред кликнете на ПЛАЌАЊЕ.

6. Прелистајте го екранот надолу

7. Потврдете или внесете нови детали за плаќање и кликнете ПРОДОЛЖИ

8. Потврдете или внесете нови детали за испорака и кликнете ПРОДОЛЖИ

9. Одберете начин на испорака и оставете коментар доколку имате подтеба за дополнително објаснување и кликнете ПРОДОЛЖИ

10. Изберете начин за плаќање, задолжително изберете ја опцијата дека се согласувате со условите и кликнете ПРОДОЛЖИ. 

11. Доколку избравте плаќање на фактура потврдете ја порачката со кликнување на  ПОТВРДИ НАРАЧКА

12. Доколку е се во ред ќе ја добиете оваа порака ВАШАТА НАРАЧКА Е ПРОЦЕСИРАНА. Наскоро ќе бидете контактирани од нашата комерцијална служба во врска со испорака на пратката.

 

13. Доколку избравте плаќање со картичка, кликнете на ПРОДОЛЖИ СО ПЛАЌАЊЕ

Процесот ќе ве префрли на CaSys платформата за плаќање со картички:

Пополнете ги податоците од Вашата картичка и кликнете ПОТВРДИ

За нас

Нашата компанија ја започна својата историја на формирање во време кога пазарот на професионалната козметичка индустрија во нашата земја беше се уште во подем. И со текот на времето го заслужи правото да се смета за еден од лидерите на македонскиот професионален козметички пазар. Сите овие години ние работевме со цел на нашите клиенти да им обезбедиме полесно работење со поголема профитабилност во својот бизнис.

Повеќе..

Контакт

  • +389 (02) 3109 130 +389 (02) 3177 959
  • +389 (076) 344 426
  • info@depileve.com.mk

Facebook

Геминис Интернатионал © 2024. UKION SHOPS